RABARBERKAGE

Lækker rabarberkage med kokos, marcipan og hvid chokolade

DEN er bare lækker! Svampet og blød. Syrlig og sød. NAM!

Til en springform på ca. 21 cm:

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 120 g hvedemel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 50 g kokosmel
  • 100 g marcipan
  • 300 g rabarber
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g hvid chokolade
  • sukker til toppen

Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt. Smelt smørret og hæld det ned til den luftige æggemasse. Rør godt rundt og tilsæt herefter kokos, marcipan, hakket hvid chokolade og bagepulver. Tilsæt herefter melet og vend det sammen med dejen. Skær til sidst 100 g rabarber i mindre stykker og vend dem i dejen.

Kom bagepapir i bunden af en springform. Hæld dejen ned i springformen. Skær de sidste 200 g rabarber i stykker og tryk dem let ned i dejen.

Bag kagen i ovnen ved 175 g varmluft i ca. 35-40 min. Stik en gaffel i kagen – sidder der ingen dej fast, er den færdigbagt. Lad kagen køle helt af før den løsnes fra formen.

4 tanker om “RABARBERKAGE”

  1. Lyder virkelig lækker. vil du lave den dagen inden eller vil du heller servere den nybagt? er creme fraiche eller fløde velegnet til kagen?

    1. Hej Frida

      Den er lækker både på dagen og dagen efter. Jeg serverede den til mine kollegaer dagen efter og den var stadig meget svampet og lækker! En klat creme fraiche eller flødeskum vil klart være lækkert til. God fornøjelse!

Skriv et svar