Om mættemette

MÆTTEMETTE


Jeg hedder Mette Nicolaisen. Jeg er en 28-årig sønderjyde bosat i Malling, syd for Aarhus. Her bor jeg sammen med min kæreste Frederik, vores søn Malte fra december 2019 og vores glade labrador Hector.

Tanken bag mættemette.dk er at dele opskrifter på kage, desserter og nemme hverdagsretter med jer. De fleste opskrifter er ganske ukomplicerede, så alle kan være med! Dengang jeg selv brugte mange opskrifter fra diverse blogs, var mit værste mareridt, når jeg skulle bruge et eller andet specielt, som kun kunne fås få steder. Derfor vil I opleve, at jeg stort set altid tager udgangspunkt i ingredienser, som er at finde i de fleste supermarkeder.

Jeg bruger meget tid i mit køkken, og elsker at eksperimentere med nye opskrifter. Jeg kan godt lide idéen om at smide så lidt mad ud som muligt, og derfor vil mange af mine madopskrifter blot være en inspiration til dig, hvor du selv kan erstatte nogen af tingene, med de ting du mangler at bruge i dit eget køleskab.

Udover passionen for at dele opskrifter med jer, elsker jeg at kreere store, flotte kager. Så hvis du mangler kage til bryllup, barnedåb, fødselsdag eller andet, og bor i nærheden af Aarhus, synes jeg du skal læse mere om kagebestilling  her.

Har I ris, ros, idéer til nye opslag, eller opskrifter i gerne vil se herinde, tager jeg med glæde imod det!

Jeg kan kontaktes på mettenicolaisen@outlook.dk

Kagekram fra Mette

Besøg mættemette på instagram