Mine anbefalinger

Når man skal igang med at bage, skal man oftest have investeret i lidt bagegrej. Det kan være uoverskueligt, hvad man skal vælge, og derfor har jeg lavet en lille liste nedenfor, med de ting jeg synes er uundværlige i mit køkken. Håber I kan finde lidt inspiration.

Justerbar kagering – kan købes her

Denne er uundværlig i mit køkken, da jeg med den, slipper for at købe 10 forskellige springforme. Den kan indstilles fra 18-36 cm. Det er smart! Især hvis du skal bage kager til større arrangementer, fx bryllup, hvor alle kager skal have en forskellig størrelse.

Tyllesæt, 26 stk. – kan købes her

Et tyllesæt med 26 små tyller! Mega smart. På den måde kan der laves alverdens forskellige mønstre – fx hvis du skal pynte kager, lave kyskager eller noget helt tredje. Udovertyllerne er der 2 plader til at lave smørblomster med.

Paletkniv med savtakker – kan købes her

Igen er der tale om et redskab, som kan klare flere opgaver. Denne paletkniv kan både bruges til opsmøring af kager, men samtidig kan den bruges til at skære lagkagebundene til. Paletkniven har takker på den ene side, som virker som en “sav”. Samtidig er den lang, så den kan sagtens skære store lagkagebunde over.

Store engangssprøjteposer – kan købes her

Da jeg startede med at bage, købte jeg to bomuldssprøjteposer, da jeg tænkte det var smartest i længden. Jeg blev dog hurtigt klogere! For det første, er det ret besværligt at skulle vaske dem af hver gang og så synes jeg de bliver lidt nussede. Derfor er det meget nemmere og mere hygiejnisk at bruge engangssprøjteposer. Jeg foretrækker dem store, da der på den måde er god plads til at have ordentlig fast i posen og bedre kunne styre massen, der kommer ud.

 

Det var mine anbefalinger – men hold øje – der kommer nok flere løbende.

 

Siden indeholder affiliatelinks. Det vil sige, at hvis du køber noget via mine links, går en lille del af beløbet til mig. Beløbet vil blive brugt til at holde siden kørende og udvikle nye opskrifter til jer!