Mine anbefalinger

Når man skal igang med at bage, skal man oftest have investeret i lidt bagegrej. Det kan være uoverskueligt, hvad man skal vælge, og derfor har jeg lavet en lille liste nedenfor, med de ting jeg synes er uundværlige i mit køkken. Håber I kan finde lidt inspiration.

Siden indeholder affiliatelinks. Det vil sige, at hvis du køber noget via mine links, går en lille del af beløbet til mig. Beløbet vil blive brugt til at holde siden kørende og udvikle nye opskrifter til jer! Det koster ikke ekstra for dig. 

Justerbar kagering – kan købes her

Denne er uundværlig i mit køkken, da jeg med den, slipper for at købe 10 forskellige springforme. Den kan indstilles fra 18-30 cm. Det er smart! Især hvis du skal bage kager til større arrangementer, fx bryllup, hvor alle kager skal have en forskellig størrelse.

Tyllesæt, 29 dele – kan købes her

Et tyllesæt med 26 små tyller! Mega smart. På den måde kan der laves alverdens forskellige mønstre – fx hvis du skal pynte kager, lave kyskager eller noget helt tredje. Udovertyllerne er der 2 plader til at lave smørblomster med.

Store engangssprøjteposer – kan købes her

Da jeg startede med at bage, købte jeg to bomuldssprøjteposer, da jeg tænkte det var smartest i længden. Jeg blev dog hurtigt klogere! For det første, er det ret besværligt at skulle vaske dem af hver gang og så synes jeg de bliver lidt nussede. Derfor er det meget nemmere og mere hygiejnisk at bruge engangssprøjteposer. Jeg foretrækker dem store, da der på den måde er god plads til at have ordentlig fast i posen og bedre kunne styre massen, der kommer ud.

Røremaskine – Jeg har en Ankarsrum Assistent, som jeg er mega glad for.

Jeg har både en Kenwood og en Ankarsrum Assistent. Begge røremaskiner er af rigtig høj kvalitet og gør et super godt stykke arbejde. Jeg er dog gladest for min Ankarsrum, da den uden problemer kan ælte alle brød-deje uden at hoppe på bordet. Er man derimod sikker på, at man ofte skal lave flødeboller, er Kenwood bedre, da flødebolleskummet bliver rørt bedre op i Kenwoods skål.