DEN-DU-VED-NOK GRØD

Den-du-ved-nok i grødudgave

Den-du-ved-nok er en af mine yndlingskager! Så da grødgrisen delte en opskrift på denne fantastiske kage i en grød-udgave, måtte jeg lige nive mig selv i armen.

Nu har jeg så selv forsøgt at lave den, og den er virkelig god. Det er en lækker og mættende morgenmad, og så kan man jo ikke være andet end fan af, at spise kage til morgenmad, vel?!

Nå men… Jeg har fået lov til at dele denne skønne opskrift og billeder med jer, så I også kan prøve den. Det eneste jeg har tilladt mig at ændre er, at jeg brugte almindeligt hvidt sukker i stedet for kokossukker. Jeg tænker at der er større chance for, at I har almindeligt hvidt sukker på lager end kokossukker.

Hvis I er grødfans ellers, vil jeg også anbefale jer at tage et smut forbi grødgrisens hjemmeside, hvor der findes fantastiske opskrifter på både grød og brunch.

FIND GRØDGRISEN HER: INSTAGRAMFACEBOOKBLOG

Til en portion:

Grød:
 • 1 dl grovvalsede gryn
 • 1 dl mælk
 • 1 dl vand
 • Et nip salt
 • Et nip vanilje
 • 1/2 moden banan
 • 1 spsk bagekakao
Kaffe/kokos topping:
 • 10 g smør
 • 1 spsk sukker
 • 1,5 spsk kokosmel (alm. fra supermarkedet)
 • 1/2 tsk bagekakao
 • 1 spsk kaffe (færdig kaffe i væskeform, ikke pulver)
 • Et nip kanel
Mos bananen i en gryde og kom de resterende ingredienser til grøden derned. Kog grøden på middel varme. Imens grøden koger (under hyppig omrøring), smeltes smøret på en pande. Når smøret er smeltet kommes de resterende topping-ingredienser ved, og der røres rundt, indtil konsistensen er som toppingen på en drømmekage/’den du ved nok’ kage.
Når grøden er kogt færdig kommes toppingen ovenpå, og så er grøden klar til at blive spist!

Skriv et svar