VARM CHOKOLADE-STICKS

// Dette blogindlæg er lavet i samarbejde med odense marcipan, og indeholder links til deres hjemmeside. Jeg tjener ikke noget ved køb af produkterne, disse er blot lavet til inspiration. //

Varm chokoladesticks til varm chokolade på ingen tid

Regnen idag gav mig en ustyrlig trang til varm chokolade… Derfor gik jeg igang med disse chokoladesticks som gør, at jeg fremover kan lave lækker, varm chokolade på ca. 2 min. så snart trangen melder sig 😉

Til 15-18 stk:

Til at starte med skal det siges, at du selvfølgelig kan bruge lige netop den mængde chokolade du har, da det bare vil give færre stk. Du kan også bruge en anden silikoneform, hvis du har en anden på lager. Jeg synes bare denne form er fin, og giver et super udtryk.

Smelt chokoladen ved lave varme i en gryde, eller i mikroovnen. Hvis du ønsker forskellige sticks, skal du smelte chokoladerne en af gangen. Når chokoladen er smeltet, kommes den op i formen. Sæt den herefter til at størkne, enten på køkkenbordet eller i køleskabet. Så chokoladen næsten er fast, stikkes pinden ned i chokoladen. Hvis du ønsker pynt på dine sticks, kan den kommes på nu, inden chokoladen størkner helt. Chokoladen sættes herefter igen på køl, så den størkner helt.

Når chokoladen er størknet, kan sticksne forsigtigt tages ud af formen og kommes i et glas. Hæld herefter varm mælk i glasset, og rør godt rundt indtil chokoladen er smeltet.

Jeg brugte 1 stick til ca. 200 ml. mælk, og det var helt passende. Alt efter hvor stærk du ønsker din varme chokolade, kan du tilsætte 1-2 sticks.

Opbevar sticksne i en lufttæt beholder i køleskabet.

Skriv et svar