Rubie kage (brownie med ruby chokolade)
Til ca. 9 gode stykker skal du bruge:
- 100 g smør
- 180 g rørsukker
- 150 g ruby chokolade
- 2 æg
- 130 g hvedemel/kagehvedemel
- 60 g mandler
- 75 g brombær
Start med at smelte smørret i mikroovnen eller en gryde. Kom herefter sukker og chokolade i. Rør til chokoladen er helt smeltet – varm evt lidt mere, hvis den ikke smelter af sig selv. Rør herefter de to æg i. Derefter sigtes melet ned i blandingen og det vendes godt sammen. Hak mandlerne og kom dem i sammen med brombærrene (jeg brugte frosne).
Kom herefter dejen i en form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en kvadratisk form på ca. 20 x 20 cm. Bag i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 170 grader almindelig ovn.
Lad kagen køle af inden den nydes – fx med en kugle is 🙂 Velbekomme.