RUBIE MED BROMBÆR

Rubie kage (brownie med ruby chokolade)

Til ca. 9 gode stykker skal du bruge:

  • 100 g smør
  • 180 g rørsukker
  • 150 g ruby chokolade
  • 2 æg
  • 130 g hvedemel/kagehvedemel
  • 60 g mandler
  • 75 g brombær

Start med at smelte smørret i mikroovnen eller en gryde. Kom herefter sukker og chokolade i. Rør til chokoladen er helt smeltet – varm evt lidt mere, hvis den ikke smelter af sig selv. Rør herefter de to æg i. Derefter sigtes melet ned i blandingen og det vendes godt sammen. Hak mandlerne og kom dem i sammen med brombærrene (jeg brugte frosne).

Kom herefter dejen i en form beklædt med bagepapir. Jeg brugte en kvadratisk form på ca. 20 x 20 cm. Bag i en forvarmet ovn i ca. 30-35 min. ved 170 grader almindelig ovn.

Lad kagen køle af inden den nydes – fx med en kugle is 🙂 Velbekomme.

Skriv et svar