KYLLING-SPINAT LASAGNE

Lasagne med kylling og spinat

Lasagne til 4 personer:

  • 450 g kylling
  • 150 g spinat
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dåse flåede tomater (evt med chili)
  • 2 dl vand
  • 1/2-1 hønseboullion-terning
  • Salt, peber, chili og timian
  • Lasagneplader
  • Mornaysauce
  • Evt. revet ost til toppen

Start med at stege kyllingestykkerne. Du kan bruge både kyllingebryst, kød fra en hel kylling eller kyllingeinderfilet, som jeg brugte 🙂

Når kyllingen er stegt, kan den koge videre i to dl vand. Kyllingen skal koge indtil den er gennemstegt. (Hvis du gerne bare vil stege din kylling, kan du sagtens nøjes med det.) Riv kyllingen i stykker med en gaffel, så du har revet kyllingekød.

Løg og hvidløg hakkes og svitses i en gryde. Tilsæt herefter flåede tomater, spinat, vand og boullionterning. Når saucen har simret i ca. 5 min., kommes kyllingekødet i og der smages til med krydderier.

Kom et lag kødsauce i et ovnfast fad, hæld mornaysauce over og dæk laget til med lasagneplader. Gentag indtil du til sidst har et lag kødsauce øverst, som dækkes med mornaysauce og revet ost.

Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader varmluft.

Skriv et svar