Lasagne med kylling og spinat
Lasagne til 4 personer:
- 450 g kylling
- 150 g spinat
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse flåede tomater (evt med chili)
- 2 dl vand
- 1/2-1 hønseboullion-terning
- Salt, peber, chili og timian
- Lasagneplader
- Mornaysauce
- Evt. revet ost til toppen
Start med at stege kyllingestykkerne. Du kan bruge både kyllingebryst, kød fra en hel kylling eller kyllingeinderfilet, som jeg brugte 🙂
Når kyllingen er stegt, kan den koge videre i to dl vand. Kyllingen skal koge indtil den er gennemstegt. (Hvis du gerne bare vil stege din kylling, kan du sagtens nøjes med det.) Riv kyllingen i stykker med en gaffel, så du har revet kyllingekød.
Løg og hvidløg hakkes og svitses i en gryde. Tilsæt herefter flåede tomater, spinat, vand og boullionterning. Når saucen har simret i ca. 5 min., kommes kyllingekødet i og der smages til med krydderier.
Kom et lag kødsauce i et ovnfast fad, hæld mornaysauce over og dæk laget til med lasagneplader. Gentag indtil du til sidst har et lag kødsauce øverst, som dækkes med mornaysauce og revet ost.
Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader varmluft.