KIKÆRTEBROWNIE

Brownie lavet på kikærter


Til en lille bradepande skal du bruge:

  • 240g kikærter
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2 spsk kokosmel
  • 3 spsk sukker – kan erstattes med sødemiddel
  • 1 spsk kokosolie
  • 3 spsk kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk havregryn
  • 80 g chokolade
  • evt 1 tsk vaniliepulver

Start med at blende kikærterne. Hak chokoladen i fine stykker. Bland derefter alle ingredienserne sammen til en ensartet masse. Herefter skal massen trykkes ud i en bradepande beklædt med bagepapir. Bages ca. 15-20 min. ved 175 grader. Når kagen er færdig og kølet lidt af, skæres den ud i mindre stykker.

Smager skønt med en klat peanutbutter på toppen 😉 Opbevares i køleskabet og kan sagtens fryses!

img_6339

img_6350

Skriv et svar