CHOKOLADE SCONES

De bedste scones med chokolade

Bløde, velsmagende scones med masser af chokolade – meget nemme at lave

Ca. 16 stk:

  • 325 g hvedemel
  • 100 g sukker
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 115 g smør
  • 1,5 dl mælk
  • 2 dl chokoladeknapper

Kom mel, sukker, bagepulver og salt i en skål og bland det sammen. Tilsæt det kolde smør i tern og bland det godt med de tørre ingredienser. Gøres nemmest ved at bruge fingrene. Kom herefter chokoladeknapperne i og tilsæt til sidst mælken og bland det hurtigt sammen.

Rul forsigtigt dejen ud til en firkant på ca 1,5 cm tykkelse. Skær scones ud med en skarp kniv i den ønskede størrelse og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg. Bag sconesne i ovnen i ca 13 min. ved 210 grader (almindelig ovn).

Skriv et svar