De bedste scones med chokolade
Bløde, velsmagende scones med masser af chokolade – meget nemme at lave
Ca. 16 stk:
- 325 g hvedemel
- 100 g sukker
- 1 spsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 115 g smør
- 1,5 dl mælk
- 2 dl chokoladeknapper
Kom mel, sukker, bagepulver og salt i en skål og bland det sammen. Tilsæt det kolde smør i tern og bland det godt med de tørre ingredienser. Gøres nemmest ved at bruge fingrene. Kom herefter chokoladeknapperne i og tilsæt til sidst mælken og bland det hurtigt sammen.
Rul forsigtigt dejen ud til en firkant på ca 1,5 cm tykkelse. Skær scones ud med en skarp kniv i den ønskede størrelse og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg. Bag sconesne i ovnen i ca 13 min. ved 210 grader (almindelig ovn).