KYLLING OG PASTASALAT

Kylling paneret med chips og pastasalat indeholdende dipmix. Annonce for KiMs Chips.

Blev stillet udfordringen, at få chips og dip integreret i madlavningen. OG vupti – det blev til denne lækre ret.

Til 2 personer:

Kylling:

  • Ca. 300 g. kyllinginderfilet
  • 1 æg
  • Lidt mel
  • En halv pose Slow Coked Chips med havsalt fra KiMs

Pastasalat:

  • 200 g pasta
  • 2-3 gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • Tomater
  • Cheddar-ost
  • En halv dåse majs
  • 4 spsk creme fraiche (9%)
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 pakke dipmix med dild fra KiMs
  • Evt. lidt bacon

Kyllingen dyppes i æg, mel herefter æg igen og til slut i chips der er knust godt. Kyllingfileterne lægges herefter i et ovnfast fad og bages ca. 20 min. i ovnen ved 200 grader varmluft.

I mens laves pastasalaten. Kog pasta i ca. 12 min. Skær i mens peberfrugt og cheddar. Riv gulerødderne. Bland creme fraiche, mayonnaise og dipmix sammen i en skål. Bland de resterende ingredienser sammen i en anden skål og tilsæt pastaen heri, når den er færdigkogt. Bland til sidst dip-blandingen sammen med den anden blanding. Steg evt. lidt bacon til at toppe med. Smag til med salt og peber.

TIP: Du kan bruge lige den dipmix du bedst kan lide. Jeg synes dog, at dild blandingen passer perfekt i denne pastasalat.

Skriv et svar