Kylling paneret med chips og pastasalat indeholdende dipmix. Annonce for KiMs Chips.
Blev stillet udfordringen, at få chips og dip integreret i madlavningen. OG vupti – det blev til denne lækre ret.
Til 2 personer:
Kylling:
- Ca. 300 g. kyllinginderfilet
- 1 æg
- Lidt mel
- En halv pose Slow Coked Chips med havsalt fra KiMs
Pastasalat:
- 200 g pasta
- 2-3 gulerødder
- 1 peberfrugt
- Tomater
- Cheddar-ost
- En halv dåse majs
- 4 spsk creme fraiche (9%)
- 1 spsk mayonnaise
- 1 pakke dipmix med dild fra KiMs
- Evt. lidt bacon
Kyllingen dyppes i æg, mel herefter æg igen og til slut i chips der er knust godt. Kyllingfileterne lægges herefter i et ovnfast fad og bages ca. 20 min. i ovnen ved 200 grader varmluft.
I mens laves pastasalaten. Kog pasta i ca. 12 min. Skær i mens peberfrugt og cheddar. Riv gulerødderne. Bland creme fraiche, mayonnaise og dipmix sammen i en skål. Bland de resterende ingredienser sammen i en anden skål og tilsæt pastaen heri, når den er færdigkogt. Bland til sidst dip-blandingen sammen med den anden blanding. Steg evt. lidt bacon til at toppe med. Smag til med salt og peber.
TIP: Du kan bruge lige den dipmix du bedst kan lide. Jeg synes dog, at dild blandingen passer perfekt i denne pastasalat.