ANMELDELSE SWEET DUCK

Så har jeg langt om længe lidt tid til at skrive anmeldelsen af Sweet Duck boksen, som jeg modtog i sidste uge.


Først må jeg sige; det er IKKE fordi jeg ikke har haft tid til at smage på boksen før nu – det har jeg selvfølgelig 😉 Jeg har bare lige manglet tid til at skrive min anmeldelse af boksen… Men den kommer her!

Boksen indeholdt 5 forskellig slags gourmet-slik:

  • Håndstøbt gourmetchokolade fra Chocolate Wonders
  • Blåbær, Stikkelsbær, Jordbær af Hattesens Konfektfabrik
  • Karameller med Ærø nøddesalt fra Ø Bolcher
  • Den lille havfrue af Konnerup og Co
  • Chocolate covered salt licorice

Fælles for alle 5 slags slik er, at det smager så dejligt. Man kan virkelig smage, at det er god kvalitet. Der er masser af smag i slikket og det “mætter” mere end almindeligt slik.

Jeg lavede min top 5, som så sådan ud:

  1. Chocolate covered salt licorice
  2. Håndstøbt gourmetchokolade fra Chocolate Wonders
  3. Den lille havfrue af Konnerup og Co
  4. Blåbær, Stikkelsbær, Jordbær af Hattesens Konfektfabrik
  5. Karameller med Ærø nøddesalt fra Ø Bolcher

Som I måske kan fornemme, er jeg lidt af en chokoladegris! Chokoladekuglerne med saltlakrids smagte så skønt. Lakridsen havde rigtig meget smag, som var i skøn kombination med chokoladen. Derefter var min favorit de håndstøbte chokoladekugler rullet i kokos. Egentlig havde jeg ikke forventet at disse var så lækre, men da jeg satte tænderne i dem, opdagede jeg den SKØNNE creme indeni, som virkelig smagte helt fantastisk. Chokoladen fra Konnerup og Co var lækker med en smag af seasalt. Det eneste minus ved chokoladen var, at der ikke var mere af det 😉

Min kæreste smagte selvfølgelig også al slikken i denne boks, og hans top 5 var ret anderledes. Han havde nemlig konfekten og karamellerne i toppen. Det er bare lækkert, at boksen kan tilfredsstille både chokoladegrise og dem der er mere til syrligt slik.

Alt i alt er vi virkelig vilde med gourmet-boksen, og der er ikke meget tilbage!

Herunder kommer lidt billeder af de forskellige typer slik. Hvis I selv vil prøve en boks, kan den bestilles her. I næste uge vil jeg holde en give-away, hvor I får mulighed for at vinde en boks.

Skriv et svar